Golden Tulip Westduin genomineerd voor ‘Beste Leerbedrijf Horeca 2016’

Golden Tulip Westduin in Vlissingen/Koudekerke is één van de genomineerden voor de Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2016. Tijdens de horecavakbeurs Horecava, begin januari 2017, zal bekend gemaakt worden welk horecabedrijf met de felbegeerde titel naar huis gaat.

De Verkiezing ‘Beste Leerbedrijf Horeca’ is in het leven geroepen om leren in de praktijk te stimuleren en de waarde van leerbedrijven en leermeesters voor de horecasector onder de aandacht te brengen. De verkiezing wordt georganiseerd door SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). Ricardo Eshuis, directeur van SVH: “leerbedrijven en leermeesters zijn onmisbaar voor het opleiden van jongeren in de horeca. Zo dragen wij samen bij aan bevlogen medewerkers en beroepstrots in de horeca.” Erik Leewis van Golden Tulip Westduin is erg blij met de nominatie: “opleiden en coachen zit ons in het bloed.”

Drie rondes
Leerbedrijven kunnen worden genomineerd door mbo-scholen en leerlingen die het praktijkdeel van hun opleiding bij het betreffende leerbedrijf hebben gedaan. Daarna vinden er drie beoordelingsrondes plaats waarbij docenten van de scholen, leermeesters en leerlingen hun mening over het leerbedrijf geven. Besteedt een leerbedrijf voldoende tijd en aandacht aan leerlingen? Biedt het bedrijf een veilige leeromgeving, met voldoende balans tussen werk en leren? De tien leerbedrijven die de meeste punten behalen vormen de top tien, die wordt beoordeeld door een commissie en zo blijft een top drie over. Deze drie leerbedrijven worden bezocht door de Commissie Beste Leerbedrijf Horeca. Tijdens de Horecava 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt. Deze gaat naar huis met een mooi prijzenpakket: de trofee, een opleidingsbudget van € 1000.-, een dag meelopen met een SVH Meester en een zetel in de nieuwe branchevaststellingcommissie die de kwaliteitsstandaarden in de horecabranche vaststelt.
Voor meer informatie over de verkiezing zie: www.besteleerbedrijfhoreca.nl

Golden Tulip Strandhotel Westduin
In juni dit jaar viert Golden Tulip Strandhotel Westduin haar 32e verjaardag. In 1984 ontving het hotel haar eerste gasten en is inmiddels uitgegroeid tot een echt Zeeuws strandhotel waar zowel toeristen als zakelijke gasten zich op hun gemak voelen en genieten van de Zeeuwse gastvrijheid. Het hotel met 116 kamers heeft een unieke ligging in een schitterend natuurgebied op slechts vijftig meter van de zee en het strand en met zicht op bos en duin. Het hotel is Green Key gecertificeerd en houdt rekening met de unieke natuurlijke omgeving door te kiezen voor duurzame en groene oplossingen. Ook kun je hier terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner bij restaurant @Eef, op het sfeervolle tuinterras de Olive Garden of in de sfeervolle bar Paal 15. Voor meer informatie: www.goldentulipwestduin.nl

Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip
Met meer dan 1.175 hotels (>100.000 kamers) in 51 landen is Louvre Hotels Group  één van de grootste internationale hotelketens. Sinds een jaar is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels. Golden Tulip, onderdeel van  Louvre  Hotels  Group,  heeft  meer  dan  50  jaar ervaring  in  de hospitality industrie en heeft ruim 230 hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. De merken Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip, bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika  een  internationale  standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre  Hotels  Group  voert  bovendien de  merken  Première  Classe,  Campanile en Kyriad. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en  Tulip  Inn  (37  hotels),  Campanile  (20  hotels) en Première Classe (2 hotels). Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com.