Amsterdam Borrl Kitchen is het nieuwe all-day borrel concept in de stad!

Samen genieten, ervaren en delen: van ontbijt tot laat in borrel-stijl

Amsterdam Borrl Kitchen, recht tegenover Artis, is new in town maar zeker niet het zoveelste nieuwe horeca concept. Geïnspireerd door het Italiaanse Aperitivo en de typisch Nederlandse borrel, bedachten de eigenaren het all-day borrel concept. Eten en drinken wordt op een verassende manier gepresenteerd en alles draait om het delen van eten, smaken en belevenissen. Zo heb je de hele dag door – van ontbijt tot laat – het gezellige en sociale borrel-gevoel. Afgelopen week werd een ‘stille’ openingsweek gedraaid, maar sinds vrijdag is het officieel: Amsterdam Borrl Kitchen is geopend!

Van ontbijt tot laat
Borrl Kitchen serveert ontbijt en lunch tot 15.30 waarna de kaart met snacks en avond kaart doorloopt tot in de late avond. Alles net even anders, vernieuwender en innovatiever dan normaal. ‘’Bij Borrl Kitchen wordt alles open geserveerd, bij andere restaurants eet je voor jezelf, bij ons eet je alles samen en deel je smaken, ervaringen en belevenissen. Je bestelt voor het aantal personen naar keuze en wij serveren alles op planken zodat je makkelijk kunt delen.’’ Aldus mede-eigenaar Remi Oerlemans. Bij Borrl Kitchen is iedereen welkom, buurtbewoners, vriendengroepen, gezinnen of bezoekers van Artis. Voor ieder is er op elk moment van de dag wat wils.

Amsterdam Connected
Borrl Kitchen is Amsterdam Connected en maakt zo veel mogelijk gebruik van echte Amsterdamse producten. Dat zie je terug in het interieur, zo is een muur bekleed met de vloer van een oude Amsterdamse gymzaal, verder is Borrl Kitchen ingericht in samenwerking met het Nederlandse design-label ZUIVER. Maar ook in qua eten en drinken is Borrl Kitchen Amsterdam Connected. Voor kinderen is de speciale Pancake Borrl bedacht waarbij kinderen zelf hun limonade mogen maken van Amsterdamse siropen en Amsterdams spuitwater. Ontbijten kan in luxe met de Breakfast Borrl, waarbij een alcoholvrije bubbel wordt geserveerd. Ook de koffie en thee is net even anders dan normaal. Zo kun je een koffie-tasting doen met twee single origins van Stooker Coffeeroasters, ook weer een Amsterdams merk, geserveerd met creamcheese voor een vernieuwende en verassende koffie-ervaring. Thee komt van het Amsterdamse Citea, van acht verschillende blends mag je zelf je thee samenstellen. Als afsluiter neem je een Amsterdam Negroni met Willem’s Wermoed als hoofdingrediënt. De eerste Nederlandse vermout, gemaakt van kruiden uit, jawel, de Amsterdamse Hortus Botanicus op slechts 300 meter van Borrl Kitchen. Voor wijnliefhebbers heeft Borrl Kitchen een bijzondere wijnkaart met het motto: ‘maak wijn verassend toegankelijk’ zo is de huiswijn bijvoorbeeld een pinot noir uit Roemenië.

Volg Borrl Kitchen op: www.facebook.com/borrlkitchen en www.instagram.com/borrlkitchen