Maak de lekkerste tussendoortjes of toetjes in 9 minuten met de Zoku Quick Pop™ Maker!

Het is een rage: je eigen popsicles maken met fruit en yoghurt als verkoelend tussendoortje of als toetje. Met de Zoku Quick Pop™ Maker kan je deze ijsjes zelf supersimpel maken: het is erg gezond, want je maakt je ijsjes zonder toegevoegde suikers, het ziet er leuk uit het is in 9 minuten klaar!


Hoe werkt de Zoku Quick Pop™ Maker?
Vries de ijsmaker 24 uur van tevoren in wanneer je hem wilt gebruiken. Vul vervolgens de bak met het fruit en yoghurt en voeg tot slot de stokjes in de bevroren houder toe. Met de bijgeleverde Super Tool haal je de ijsjes na 9 minuten gemakkelijk uit de houder: je hebt nu een heerlijk zelfgemaakt popsicle ijsje in een handomdraai.


Zoku Slow Pop™ Maker
Naast de Quick Pop™ Maker, heeft Zoku ook Slow Pop™ Makers. Giet de smoothie of fruit met yoghurt in de siliconen mallen en na een nachtje in de vriezer kan je de ijsjes er gemakkelijk uit trekken, zonder dat je de mal onder warm water hoeft te houden. Deze mallen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, zoals leuke onderzee figuren, en ook te mixen voor een diversiteit aan ijsjes. 

De Zoku Pop™ Makers (zowel Quick als Slow) zijn oa. te bestellen via fonq.nl, prijzen vanaf € 21,95.


Over TTP Concepts
TTP Concepts is ruim 10 jaar de groothandel voor producten en innovatieve artikelen voor in en rond het huis. TTP Concepts is een innovatief business to business cadeaubedrijf dat klanten helpt boven de competitieve markt uit te stijgen. TTP Concepts levert creatieve ideeën en producten van topmerken. TTP Concepts levert alleen aan de beste retailers van Nederland en België. Voor meer informatie, zie: www.ttpconcepts.nl