Nominaties Hotello of the Year Award 2017 geopend

De Hotello of the Year Award is de jaarlijkse verkiezing voor Hotello’s van een erkende Hoge Hotelschool opleiding in Nederland. Deze prestigieuze prijs wordt ieder jaar door HotelloTOP uitgereikt aan de Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche. De Hotello of the Year onderscheidt zich via de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en met een grote werklust.

De verkiezing
Nominaties kunnen worden ingediend tot en met dinsdag 11 oktober 2016 via www.hotellotop.com/nominatie. Jaarlijks worden meer dan 80 Hotello’s genomineerd. Een commissie zal dit aantal terugbrengen naar een top 10, welke een motivatie indienen bij de organisatie. Een met zorg samengestelde vakjury beoordeelt deze motivaties en maakt de 3 finalisten bekend. De finalisten hebben de mogelijkheid om stemmen te werven en zichzelf online te presenteren, tot aan de uitreiking van de Hotello of the Year Award 2017 tijdens het HotelloTOP Year Event op woensdag 11 januari 2017.

Criteria Hotello of the Year
De Hotello of the Year is afgestudeerd aan één van de erkende Nederlandse Hoge Hotelscholen, is trots op zijn/haar roots en draagt dit uit, zowel in werk als privé. Daarnaast wordt deze persoon herkend én erkend als een echte Hotello met de kernwaarden; gastvrij, energiek, sociaal vaardig, inventief en ambitieus. De Hotello of the Year beschikt over een sterk netwerkend vermogen en heeft een stempel gedrukt op het bedrijfsleven binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche.

Uitreiking Hotello of the Year Award 2017
De Hotello of the Year Award 2017 wordt uitgereikt tijdens het HotelloTOP Year Event, dat plaatsvindt op woensdag 11 januari 2017 tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Tijdens het HotelloTOP Year Event worden de motivatiefilmpjes van de finalisten gepresenteerd en zullen zij een korte pitch geven. De beoordeling van de vakjury, de online wervingscampagne en de live stemming in de zaal bepalen de Hotello of the Year 2017. De winnaar gaat, naast eeuwige roem, met fantastische prijzen naar huis!

Talent of the Year 2017
Naast de Hotello of the Year Award, wordt ook de Talent of the Year Award uitgereikt. De Talent of the Year Award is een aanmoedigingsprijs voor een student aan, of een recentelijk afgestudeerde van, één van de erkende Nederlandse Hoge Hotelscholen. De Talent of the Year heeft tijdens zijn studie, op school of in het werkveld, al bijzonder gepresteerd of iets uitzonderlijks in de praktijk gebracht en de verwachtingen voor deze Hotello zijn hoog gespannen.

De Talent of the Year 2017 is nog student, of maximaal 2 jaar afgestudeerd, en wordt als Young Professional al erkend als een echte Hotello met de bijbehorende kernwaarden.

De finalisten van de Talent of the Year Award 2017 zullen zich presenteren tijdens hét netwerk evenement voor Hoge Hotelschool studenten, Future Hotello, dat plaatsvindt op woensdag 11 januari 2017 voorafgaand aan het HotelloTOP Year Event.