Sushi Daily dit weekend op Alkmaar Culinair Plaza

Drie dagen in het teken van eten, optredens en goede doelen

Op het Waagplein in Alkmaar, waar ook dit jaar weer het Alkmaar Culinair Plaza georganiseerd wordt, kan je dit weekend genieten van de heerlijke Sushi van Sushi Daily. De Sushi Meesters bereiden hier het hele weekend verse Sushi, die je vervolgens op kan eten in het bijbehorende restaurant van het Plaza. En dat niet alleen: naast Sushi, kan je ook diverse optredens bijwonen van onder andere Glennis Grace, Sharon Doorson en Candy Dulfer. De opbrengsten van het Alkmaar Culinair Plaza gaan naar verschillende (regionale) goede doelen.


Over Sushi Daily
Sushi Daily is opgericht door Kelly Choi en bevindt zich in supermarkten, winkelcentra, luchthavens en treinstations. Sushi Daily is Europees marktleider in het exploiteren van Sushi Kiosken. Elke Sushi Kiosk heeft getrainde Sushi Masters die dagelijks verse en hoge kwalitatieve producten bereiden. Inmiddels zijn er al meer dan 500 Sushi Daily Kiosken in acht Europese landen en heeft Sushi Daily al 33 vestigingen in Albert Heijns in Nederland. Voor meer informatie of voor de Sushi Daily Kiosk bij jou in de buurt zieĀ www.sushidaily.com.