POP UP ROSE WINKEL PAYS D’OC IGP


Briefing

Pays d’Oc IGP in de Languedoc Rousillon streek is een van de grootste producenten van kwaliteits Rosé wijnen in de wereld. De bij dit Franse kwaliteitsgebied aangesloten producenten maken een brede range sappige wijnen voor consumenten en horeca die het hele jaar door gedronken kunnen worden. Om aandacht te vragen voor de diversiteit en de prijs kwaliteit van de wijnen hebben we een campagne bedacht. 

Concept

Deze zomer lanceerde wij Nederlands eerste Pop Up Rosé Boutique voor Pays d’Oc IGP. Op een goed bereikbare, sfeervolle locatie op de Weesperstraat in Centrum Amsterdam hebben we voor ongeveer 2 weken een charmante rosé wijnwinkel geopend met ongeveer 50 verschillende geclassificeerde top wijnen met allemaal een verleidelijk kleurtje. Veel bezoekers mochten proeven en gelukkig ook de voorraad relatief snel leegkopen, een daverend succes  met voorafgaand een persopening en sampling. 

Resultaat

Honderden bezoekers en even zoveel flessen wijn in de verkoop, een pers opening met meer dan 25 wijn en lifestyle en bloggers en samen met de Rosé sampling een lijst met meer dan 50 leuke artikelen en blogs en een berg aan Social Media.

Geef een reactie