Buitengewoon grote borrelplank voor de brandweer

Drie meter lange Gato Negro plank, “afgeblust” met wijn 

Amsterdam, 26 oktober 2023 – Grote wijnmakers denken groot. Na een geslaagde supermarkt actie,  waarbij consumenten kans maakten op 250 gepersonaliseerde borrelplanken, rijkte Gato Negro onlangs de hoofdprijs uit: een rijkelijk gevulde mega borrelplank van drie (!) meter. De 10.000 deelnemers aan de actie werd gevraagd met wie zij het liefste dit Gato Negro borrelmoment zouden willen delen. Bijna 400 wijndrinkers reageerde vol enthousiasme, waaruit Wout de Vries als gelukkige winnaar gekozen werd.

Dorst blussen met Gato Negro wijn
Wout, die binnenkort 20 jaar in dienst is bij de vrijwillige brandweer, wilde graag zijn mede brandweermannen- en vrouwen bedanken. Gato Negro draagt graag zijn steentje bij aan dit mooie gebaar. Op 12 oktober, op een druilerige dag, werd bij de Kazerne in Goudriaan een kleurrijke borrelplank naar binnen gedragen door een aantal brandweermannen zelf, met ondersteuning van Pitch PR. En zeg nou zelf, wat is er nou beter dan 3 meter aan lekkernijen zoals kaas, charcuterie, fruit, ook wat gezonds en een glas Gato Negro wijn in je hand?

Het bleef nog lang gezellig bij de brandweer kazerne van Goudriaan, zoals vastgelegd in dit filmpje: bekijk hier.

Share the Flavor
Gato Negro steunt acties die bijdragen aan een betere maatschappij, vandaar dat zij de vrijwillige brandweer hebben gekozen als winnaar. “Share the Flavor”, Gato Negro’s eigen platform, helpt de wereld verbeteren met mooie initiatieven. Via de site, die sinds 2022 bestaat, komt het merk in contact met een grote verscheidenheid aan mensen. Zo helpt Gato Negro mensen hun eigen unieke smaak te omarmen, terwijl het wijnmerk tegelijkertijd relevante NGO’s steunt.  

Over Gato Negro
Gato Negro is één van de bekendste wijnmerken ter wereld, komt uit Chili, wordt verkocht in meer dan 80 landen en staat in de top 3 van Chileense wijnen op de Nederlandse markt. De naam, het logo en merk zijn te danken aan het huisdier van de Chileense wijnmaker, een zwarte kat (oftewel Gato Negro in het Spaans). Zijn huisdier werd de inspiratie voor geweldige wijnen, met een consistente smaak en premium kwaliteit. Kijk voor het aanbod Gato Negro wijnen bij de volgende supermarkten: Jumbo, Coop, Plus, Dekamarkt, Polesz, Boon’s, Spar en Boni.