Vijfsterren wellness in Oostenrijk: exclusief adult-only resort in de Tiroolse bergen

Posthotel Achenkirch is een 5-sterren wellness hotel voor volwassenen in natuurreservaat Karwendel, waar Oostenrijkse gastvrijheid en wellness goed gecombineerd wordt! 

Met één van het grootste spa oppervlakte van Tirol presenteert het hotel in Achenkirch zich als een echte krachtplek met exclusieve wellness-behandelingen. Ook de culinaire ervaring in Posthotel is onvergetelijk. De gastronomie in de bekroonde keuken wordt naar een ander niveau getild: eten als een bron van welzijn. Restaurant TENZO combineert namelijk de Alpenkeuken met Aziatische geneeskunst. Tel hier 7.000 m2 oppervlakte aan spa, inclusief sauna’s, zwembaden en meditatieruimtes, Shaolin, yoga en traditionele Chinese geneeskunde (TMC) en een scala aan sportactiviteiten in de natuur bij op en je hebt dé perfecte formule voor een rustgevende vakantie. 

Of het nu zomer of winter is, de vrijetijd- en sportfaciliteiten in Posthotel Achenkirch zorgen voor een heerlijke afwisseling van het dagelijks leven. Van yoga tot retraites en van fitness tot paardrijden of tennis. In de winter zijn sportieve uitstapjes in de natuur en naar de Achensee de moeite waard. Skiën, rodelen, skitochten, langlaufen en nog veel meer – winterfans zitten goed. Ook de zomer weet te inspireren: geniet van watersport, wandelen, mountainbiken, paardrijden op onze Lipizzaners of golfen op de eigen golfbaan van het hotel.   

Samengevat
Een feel good hotel voor volwassenen, gelegen tussen de bergen Karwendel en Rofan aan het idyllische Achensee meer in Tirol. Met één van de grootste spa-oase van Tirol, talrijke wellness behandelingen en een bekroonde gastronomische keuken, een waar paradijs voor alle wellness- en ontspanningszoekers.

Zie de brochure in de bijlage of bezoek de website https://www.posthotel.at/ voor meer informatie!