CULIPERSLUNCH: nieuwe editie woensdag 12 oktober 2022

Marcus Polman neemt afscheid en draagt evenement over aan Pitch PR

Ook in 2022 wordt er weer een smakelijke Culiperslunch georganiseerd. Op woensdag 12 oktober wordt voor de gelukbrengende dertiende keer dit unieke media event gehouden in de Kookfabriek Amsterdam. Nieuwe lanceringen van tientallen producten en aansprekende merken. Een duizelingwekkende mix van greasy, veggie, culi, gastro, snacky, vegan, umami, salami, vloeibaar, koud, warm, lauwwarm, met of zonder alcohol of een beetje.

Afscheid van oprichter Marcus Polman

De Culiperslunch werd in 2009 voor het eerst georganiseerd door foodjournalist en foodondernemer Marcus Polman. Na zeven succesvolle edities werd het populaire media event een co-productie met Pitch PR. Vanaf komende editie draagt Polman de belangen 100% over aan Harriet Boekholt en Robert Verhoeven van Pitch PR. Marcus Polman: “Ruim twaalf jaar geleden bedacht ik de Culiperslunch als jaarlijkse ‘meet and greet’ voor foodschrijvers en inspirerende foodmerken. Ik ben er supertrots op dat de Culiperslunch is uitgegroeid tot hét foodmedia-event van het jaar. Bij Pitch PR is mijn lovebaby in goede handen. Als het nummer 1 PR-bureau voor foods, drinks en hospitality begrijpen zij de food-en mediawereld als geen ander.”

Doelstelling is om A-merken, start ups en scale ups op het gebied van eten & drinken de gelegenheid te geven op eenvoudige wijze ‘live’ in contact te laten komen met A-list foodmedia en culinair journalisten. Niet alleen voor de deelnemende merken is dit aantrekkelijk. Ook voor de pers is het bijwonen van de Culiperslunch zeer interessant, zo blijkt uit de hoge opkomst. Media krijgen immers tijdens een compact en aantrekkelijk programma het relevante foodnieuws van 2022 gepresenteerd. Middels workshops, demo’s en proeverijen krijgt de pers de kans om de nieuwste producten te proeven, te ruiken en uit te proberen.

Praktische informatie:

Locatie: De Kookfabriek, Amsterdam

Kijk nog even naar deze video voor de sfeer! https://www.youtube.com/watch?v=5AXULPlj6pc 

Tijd: 11:30 uur – 14:30 uur. Inclusief walking lunch – alleen toegang middels accreditatie 

Live productpresentaties en workshops op kookeilanden van totaal 16 bedrijven

Food Plaza: 15 small producers markt met ‘duurzame’ food & drank-merken

Kookboeken corner met de nieuwste kookboeken najaar 2022

www.culiperslunch.nl 

Meer informatie: culiperslunch@pitchpr.nl