Lyre’s lanceert nieuwste creatie: Pink London Spirit

Lyre’s alternatieve Pink Gin betovert je met fruitige & bloemige smaken

Valentijn vieren met een verantwoord en passend drankje? Dat kan nu met de Lyre’s Pink London Spirit! In veel delen van de wereld was deze roze gin al te vinden in het assortiment en binnenkort zal de Lyre’s Pink London Spirit ook in Nederland verkrijgbaar zijn bij hetsterkewerk.nl, in de winkels en online bij nixennix.com en via lyres.eu. De originele roze gin op basis van frambozen en rode bessen is onder aardig wat mensen een favoriet en daarom kan Lyre’s natuurlijk niet achterblijven. Lyre’s Pink London Spirit is hét alcoholvrije alternatief van de al welbekende Pink Gin en alweer de 20ste creatie van dit ambitieuze drankenmerk.

De spirits van Lyre’s zijn alcoholvrije alternatieven van beroemde klassiekers. Met de fijnste extracten en distillaten zijn de spirits nauwelijks te onderscheiden van het origineel. “De Lyre’s Pink London Spirit biedt nog meer opties voor de verfijnde drinker, maar speelt ook in op de toenemende wereldwijde vraag naar gin expressies en smaken. Lyre’s Pink London Spirit is echt een drank die consumenten over de streep zal trekken om wat vaker non-alcoholische gins te drinken’’, aldus Mark Livings, CEO en mede-oprichter.

De Lyre’s Pink London Spirit is onderscheidend en bevat de aanwezigheid van rozen, kersen en bessen. Gepaard met aardbei, komkommer of rozemarijn en een lichte tonic kom jij Valentijnsdag en het voorjaar heel makkelijk alcoholvrij door. Onderstaande recepten zullen je hierbij een handje helpen.

Lyre’s Pink G&T

 • 60 ml Lyre’s Pink London Spirit
 • 120 ml Mediterranean tonic
 • 1 plakje komkommer
 • 4 plakjes aardbei

Garnituur: rozemarijn takje
Gaat je voorkeur tijdens Valentijnsdag toch uit naar iets anders,? Probeer dan deze cocktails eens:
Lyre’s Cosmopolitan

 • 45 ml Lyre’s White Cane Spirit
 • 15 ml Lyre’s Orange Sec
 • ½ limoen
 • 30 ml cranberry sap
 • 7,5 ml witte suikersiroop
 • Citroen twist (in de shaker)

Garnituur: sinaasappel twistLyre’s Blackberry Smash

 • 60 ml Lyre’s American Malt Spirit
 • 15 ml witte suikersiroop
 • 15 ml limoensap
 • 4 bramen
 • 8 muntblaadjes

Garnituur: munttakje, braam


Voor meer heerlijke non-alcoholische cocktails ga naar nl.lyres.eu/recipes/shop-by-type.

Over Lyre’s
Lyre’s werd in 2019 opgericht door ondernemers Mark Livings en Carl Hartmann om ’s werelds populairste gedistilleerde dranken te repliceren in een alcoholvrij formaat, elk zo dicht mogelijk bij de originele premium volume spirit. Lyre’s 14 premium alcoholvrije gedistilleerde dranken, waaronder American Malt, Dry London Spirit en Amaretti, zijn in staat om 90% van ’s werelds best verkopende cocktails te maken, terwijl ze ook een ready-to-drink reeks ondersteunen. Lyre’s is het enige assortiment dat een smaakgetrouwe ervaring biedt. Door het originele alcoholische ingrediënt te verwisselen met een Lyre’s alcoholvrije drank, krijgt u alle voordelen van een premium alcoholvrije drank zonder enig compromis. Lyre’s wordt momenteel verkocht in meer dan 60 landen via verschillende kanalen, waaronder direct-to-consumer via de website, maar ook in toonaangevende restaurants, bars en winkels – waaronder meer dan een dozijn van ’s werelds Top 50 bars, Nobu Restaurants, en Bvlgari en Ritz Carlton hotels – en is verkrijgbaar bij Air Baltic, de eerste luchtvaartmaatschappij die Lyre’s aanbiedt. Alle producten zijn veganistisch, notenvrij en afhankelijk van de variant, tot 95% minder calorieën dan een gelijkwaardig drankje met alcohol. Lyre’s is een echt wereldmerk met een internationaal personeelsbestand van meer dan 100 mensen, productie in het Verenigd Koninkrijk, Australië, de Verenigde Staten en Duitsland, en teams in EU, VK, ASIA, AUS, VS en het midden oosten. Alle inspirerende gerechten zijn te vinden op www.lyres.eu.