Heel veel Pasen met verrassende HEMA paaseitjes

Met deze nieuwe smaken kies je létterlijk eieren voor je geld

De overheerlijke goed gevulde chocolade paaseitjes van HEMA zijn er weer. Naast de klassieke smaken en favorieten van voorgaande jaren, voegt HEMA drie nieuwe smaken toe. Chai crisp, kokos crisp en citroen meringue zorgen dit jaar voor heel veel Pasen bij HEMA, de grootste paasei-winkel van Nederland.

Knapperige nieuwe smaken                                                                                                              
De favoriete smaken discodip knetter, karamel zeezout, pindakaas, en praliné zijn als vanouds te vinden bij HEMA. Dit jaar worden ze vergezeld door de nieuwe smaken chai crisp, kokos crisp en citroen meringue. De chai crisp is goed gevuld met een romige crème van chai en verrassende crisps voor een extra bite. De kokos crisp is een massief chocolade eitje met kokosvlokken – geen onbekende smaak voor de échte HEMA fan. De meest verrassende smaak die HEMA introduceert is het citroen meringue paaseitje, gevuld met smeuïge meringue en een fris vleugje citroen.

Schep en mix                                                                                                                                                              
Al deze smaken maken de keuze tussen de paaseitjes erg moeilijk. Ook daar heeft HEMA iets op bedacht: de “schep & mix”. Hierbij kun je in de winkel zelf jouw ideale mix samenstellen door al je favoriete paaseitjes in één verpakking te combineren. Wil je alle smaken proberen, kies dan voor de kant-en-klare HEMA selectiebox met haar 20 “paasfavor-eitjes”. Zo wordt het proeven nóg leuker!

Dit jaar hebben de paaseieren een nieuwe verpakking zonder plastic toef, uiteraard met een typisch HEMA ontwerp. De paaseieren, zijn naast het uitgebreide paasassortiment, verkrijgbaar vanaf €2,00 in HEMA winkels die helemaal in het teken van Pasen staan én via www.hema.nl.

Over HEMA
Sinds 1926 streeft HEMA naar een beter alledaags leven in een mooiere wereld. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door duurzaamheid, goede kwaliteit en een typisch Nederlands ontwerp voor een scherpe prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, 750 winkels en 19.000 medewerkers. www.hema.nl