De beste manier om Dry January feestelijk door te komen

Lyre’s introduceert 20 cl flesjes alcoholvrije dranken om lekker te testen

Happy New Year? Met gesloten Horeca, ban op nieuwjaarsborrels en zelfs geen nieuwjaarsduik, lijkt het een nog grotere uitdaging om je in te zetten voor Dry January. Gelukkig is het met Lyre’s aanbod van het meest uitgebreide assortiment non-alcoholische gedestilleerde dranken, toch mogelijk er deze maand een feestje van te maken. Van semiprofessionele mixologist tot bescheiden gin-tonic fan; Iedereen kan nu thuis zelf een heerlijke 0.0 cocktail maken en proosten op het nieuwe jaar. Voor alle first-timers zijn Lyre’s nu ook in het hele land verkrijgbaar in gemakkelijke 20cl-flessen. 

Het uit de UK afkomstige initiatief Dry January bestaat officieel sinds 2013, maar is twee jaar daarvoor als spontane actie ontstaan, omdat een Engelse wilde trainen voor een halve marathon. Inmiddels doen honderdduizenden mensen in meerdere landen mee aan een maandje zonder of nauwelijks alcohol (nieuwjaarsdag vaak uitgezonderd). Het rijke assortiment aan Lyre’s spirits helpt jou te blijven genieten van je favoriete drankje en toch mee te kunnen doen aan deze “droge” maand. Je kunt bij Gall & Gall de smaken Lyre’s American Malt, Lyre’s Dry london spirit en Lyre’s Dark Cane spirit in 20cl flesjes kopen voor € 13,99 en in januari zelfs voor maar € 10,99.

‘’Lyre’s ambitie is niet om originele, nieuwe smaken te creëren, maar om zo dicht mogelijk bij alcoholische spirits en haar geliefde smaken in de buurt te komen’’. – Mark Livings, CEO of Lyre’s Spirits

Lyre’s is mogelijk gemaakt door gebruik te maken van alle natuurlijke essences, extracten en distillaten om zo het aroma, de smaak en het uiterlijk van de traditionele spirit te evenaren, zonder alcohol als basis te gebruiken. Lyre’s geeft iedereen de mogelijkheid om naadloos te switchen tussen alcohol en non alcohol zonder op smaak in te leveren. Teven is Lyre’s het meest bekroonde merk van niet-alcoholische dranken met het meest uitgebreide productassortiment en is toonaangevend in de categorie.

Dry January is de uitgelegen kans om Lyre’s in huis te halen en kennis te maken met dit alcoholvrije spirit merk dat de wereld aan het veranderen is. De maand januari is dé maand van goede voornemens en het proberen van nieuwe dingen, dus waarom niet meedoen op een leuke manier?

Over Lyre’s
Lyre’s werd in 2019 opgericht door ondernemers Mark Livings en Carl Hartmann om ’s werelds populairste gedistilleerde dranken te repliceren in een alcoholvrij formaat, elk zo dicht mogelijk bij de originele premium volume spirit. Lyre’s 14 premium alcoholvrije gedistilleerde dranken, waaronder Lyre’s American Malt, Lyre’s Dry London Spirit en Lyre’s Amaretti, zijn in staat om 95% van ’s werelds best verkopende cocktails te maken, terwijl ze ook een ready-to-drink reeks ondersteunen. Lyre’s is het enige assortiment dat een smaakgetrouwe ervaring biedt. Door het originele alcoholische ingrediënt te verwisselen met een Lyre’s alcoholvrije drank, krijgt u alle voordelen van een premium alcoholvrije drank zonder enig compromis. Lyre’s wordt momenteel verkocht in meer dan 60 landen via verschillende kanalen, waaronder direct-to-consumer via de website, maar ook in toonaangevende restaurants, bars en winkels – waaronder meer dan een dozijn van ’s werelds Top 50 bars, Nobu Restaurants, en Bvlgari en Ritz Carlton hotels – en is verkrijgbaar bij Air Baltic, de eerste luchtvaartmaatschappij die Lyre’s aanbiedt. Alle producten zijn veganistisch, notenvrij en afhankelijk van de variant, tot 95% minder calorieën dan een gelijkwaardig drankje met alcohol. Lyre’s is een Australisch bedrijf met een internationaal personeelsbestand van meer dan 100 mensen, productie in het Verenigd Koninkrijk, Australië, de Verenigde Staten en Duitsland, en teams in EU, VK, ASIA, AUS, VS en het midden oosten. Alle inspirerende gerechten zijn te vinden op  www.lyres.eu