Speciaal voor de feestdagen: luxe cadeaubon verpakt in gerecyclede plastic flessen

Een duurzame cadeaubon voor de feestdagen ontwerpen, dat was de insteek van het Zuid-Afrikaanse designerscollectief The Joinery. Van gerecyclede plastic flessen creëerden zij een luxe cadeauverpakking voor luxe internationale hotellabel Relais & Châteaux, die na gebruik kan dienen als praktisch reistasje voor bijvoorbeeld je paspoort. 

Het van origine Franse samenwerkingsverband voor zelfstandige hotels en restaurants Relais & Châteaux geeft voor de feestdagen 20 verschillende gift boxes uit in een range van €100 tot €1.560, die allemaal verpakt zijn in dit duurzame reistastje. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar via de website of via de Relais & Châteaux app en zijn 2 jaar geldig. De waardebon kan wereldwijd ingezet worden bij restaurants en hotels die aangesloten zijn bij Relais & Châteaux. 

De gift boxes zijn online te bestellen via www.relaischateaux.com/gift
Meer informatie over The Joinery: www.thejoinery.co.za

Over Relais & Châteaux
Relais & Châteaux, opgericht in 1954, is een vereniging van meer dan 580 unieke hotels en restaurants die wereldwijd zogenoemde delicious journeys verzorgen. Alle aangesloten hotels en restaurants zijn in eigendom van onafhankelijke hoteliers, chefs en eigenaren die hun passie voor hun vak en hun streven naar authenticiteit graag delen met hun gasten. Relais & Châteaux is wereldwijd vertegenwoordigd, van de Napa Valley wijngaarden en de Franse Provence tot de tropische stranden in de Indische Oceaan. Op alle bestemmingen kun je je overgeven aan een compleet verzorgde beleving, geïnspireerd op lokale producten en tradities. Relais & Châteaux leden streven ernaar de rijkdom en de diversiteit van restaurants en de tradities van het gastheerschap over de hele wereld te beschermen, te respecteren en te promoten. Ze onderschrijven deze ambitie door middel van de Vision, gepresenteerd aan UNESCO in november 2014. www.relaischateaux.com