Höfats lanceert opnieuw prijswinnende vuurdesigns

Met de Spin en Gravity Candle heb je gegarandeerd sfeer tijdens de decembermaand

Waar vuur vroeger essentieel was om te overleven, wordt het tegenwoordig vaker ingezet ter decoratie.  Höfats, het jonge Duitse designbedrijf waar vuur centraal staat, komt met twee nieuwe designs die sfeer garanderen tijdens zowel een avond buiten op het terras, als binnen op de bank: de Gravity Candle en Spin.

Gravity Candle
Kaarsen geven een aangename en sfeervolle verlichting, waar deze ook geplaatst worden. De Gravity Candle heeft niet alleen een balancerend effect op je humeur, hij blijft ook op ieder moment in balans door zwaartekracht en de cardanische ophanging. Door de twee rotatieassen en de kantelbare glazen buis is het gemakkelijk en veilig om de kaars aan te steken. De kaars kan net zo eenvoudig weer gedoofd worden. De Gravity Candle kan simpelweg omgedraaid worden terwijl de kaars door de zwaartekracht recht blijft hangen en door zuurstoftekort vanzelf dooft. Dit betekent dus dat u geen last meer zult hebben van wasspatten of rook! De Gravity Candle is o.a. verkrijgbaar bij connox.nl en heeft een adviesverkoopprijs van €39,95. 

Spin
De Spin is een decoratieve glazen cilinder met daarin een prachtige werveling van vlammen. De werveling wordt veroorzaakt door drie schotten die de binnenkomende lucht om de vlam laten draaien, maar kan veilig en eenvoudig weer gedoofd worden. Het vuur wordt aangewakkerd met bio-ethanol en wordt door de warmte en het schoorsteeneffect wel vijf keer groter dan zijn oorspronkelijke grootte. Maar binnen- of buitenshuis: de Spin voldoet aan alle veiligheidsnormen. De Spin kan zowel op een stang gemonteerd worden als lantaarn voor in de tuin, maar kan ook dienen als tafeldecoratie. De lantaarn is verkrijgbaar bij o.a. connox.nl en heeft een adviesverkoopprijs van €129,-. 

Over Höfats
Höfats is een jong Duits designbureau dat prachtige producten op de markt brengt, die allemaal te maken hebben met (open) vuur, zoals vuurkorven, vuurschalen, BBQ, lantaarns en vele accessoires.
Het bedrijf heeft niet alleen een fascinatie voor vuur, maar ook voor design, want hun producten zijn zo mooi ontworpen dat ze al 40 prestigieuze designprijzen in de wacht gesleept hebben. Niet alleen het design is mooi, maar de producten zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, cortenstaal en bamboe. 
Veel producten van Höfats zijn multifunctioneel. De BBQ’s zijn in hoogte verstelbaar en kunnen na het grillen ingezet worden als vuurkorf. De buitenlampen kunnen staand, hangend of op een steel in de tuin gezet worden. En de kratjes kunnen gebruikt worden als vuurkorf, maar ook als BBQ of handig krukje.

Voor meer informatie over Höfats kun je contact opnemen met TTP Concepts via janine@ttpconcepts.nl.