Vegetaria van Beckers open op “Eet geen Dierendag”

Beckers Veggie Snacks vanaf deze week in supermarkt

Morgen opent Beckers op Werelddierendag 4 oktober een pop-up Vegetaria in Amsterdam. 4 dagen lang kunnen consumenten bij de Vegetaria de nieuwe 100% vegetarische snacks proeven voor slechts €1,- per portie. Dit alles ter gelegenheid van Beckers Veggie: de nieuwe snacklijn die vanaf deze week in een groot aantal filialen van Albert Heijn en Jumbo ligt. 

Eet geen dierendag

Sinds vorig jaar is 4 oktober omgedoopt tot Eet geen dierendag, en daar doet Beckers graag aan mee. Vanaf deze week is jouw “guilty pleasure” niet zo guilty meer. De vegetarische Frikandel, Kroket, Bitterbal, Nugget en Snack Mix van Beckers zijn 100% vegetarisch en daarmee een stuk duurzamer. Bijzonder aan deze lijn is dat dezelfde beleving en kwaliteit van de klassieke Beckers snacks behouden is. Dezelfde bite, het krokante laagje en een heerlijke vulling met fijne kruiden. De complete lijn met snacks bereid je in een handomdraai, makkelijk en snel in de oven of airfryer. Misschien nog wel lekkerder dan het origineel!

De Vegetaria is open van 4 tot en met 7 oktober 2018 tussen 12:00 en 19:00 uur. Het adres is  Nieuwezijds Kolk 25 Amsterdam.