Primeur in hotdogland: Bunlimited vanaf nu in de schappen van Albert Heijn

Stel je eigen ultieme hotdog samen met de hotdog meal kit van Bunlimited

Hotdogs zijn letterlijk HOT! Afgelopen jaren schoten de hippe hotdogconcepten als paddenstoelen uit de grond en we are still counting! Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft en we toch met de familie gezellig thuis samen van een maaltijd willen genieten, is er nu de hotdog meal kit van Bunlimited. Wat Bunlimited fun maakt, is dat iedereen zijn eigen hotdog zelf kan customizen: kies je saus, kies je topping en smullen maar! Door het vrolijke design krijg je direct zin in je nieuwe guilty food pleasure. De producten van Bunlimited zijn los te bestellen of als handige meal kit. Geïnspireerd op de bekende taco dinner kit, zijn in de meal kit de worstjes al bijgevoegd. Easy does it!

Deze allernieuwste hotdog meal kit heeft alles wat je nodig hebt om je favo hotdog samen te stellen. Voeg enkel je lievelingsbroodje toe en de rest zit in de kit! De kit bestaat uit 4 klassieke hotdogs, mosterd, ketchup, crispy onions en een handig, funky hotdogbakje. Naast de hotdog meal kit, zijn er van Bunlimited ook losse toppings, sauzen en hotdogs verkrijgbaar.

De producten van Bunlimited zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn. www.ah.nl/producten/merk/bunlimited.

Vrijdag 13 juli werd Bunlimited gelanceerd in de Chin Chin Club Amsterdam in het bijzijn van circa 60 food schrijvers en bloggers. Voor foto’s van de lancering klik hier

Over Bunlimited
Gezinnen van tegenwoordig zijn druk, druk, druk. Er zijn nog maar weinig momenten om samen te genieten, lol te hebben en gezellig samen te eten. Mede daarom is er nu Bunlimited. Bunlimited brengt fun terug in food. In een handomdraai heb je jouw favo customized hotdog op je bord en het zelf samenstellen is nog leuk ook! Je kunt zowel een hotdog meal kit als losse producten krijgen bij Albert Heijn. Denk aan chipottle- en honing-mosterdsaus, crispy onions, augurken uit tubs en voor de liefhebbers van spicy heerlijke Mexican hotdogs. Onze slogan is niet voor niets #yourdogyourway!

Over Struik Foods
Bunlimited is een nieuw product van Struik Foods. Struik maakt al twee generaties lang de allerlekkerste soepen, bouillons en sauzen. Met producten van Struik zet je niet alleen makkelijk en snel een lekkere maaltijd op tafel, het is ook een verantwoorde keuze. De producten worden namelijk uitsluitend bereid uit de puurste ingrediënten. https://struik.nl/