easyHotel kondigt nieuwe Nederlandse vestigingen aan

easyHotel The Hague Scheveningen Beach en Maastricht

easyHotel breidt in de eerste helft van 2018 haar Nederlandse portfolio flink uit met de aankondiging van twee nieuwe vestigingen op toplocaties. Deze maand opende easyHotel The Hague Scheveningen Beach haar deuren. Later dit jaar, in juli, zal easyHotel Maastricht volgen.

easyHotel The Hague Scheveningen Beach
Dit nieuwste easyHotel bevindt zich op slechts 100 meter afstand van het Scheveningse strand, 5 minuten lopen van de iconische Pier van Scheveningen en het AFAS Circustheater. Met de tram sta je binnen 10 minuten in het centrum van Den Haag. Het hotel beschikt over 88 functioneel ingerichte kamers met eigen badkamer, uitstekende matrassen, airconditioning, TV en razendsnelle Wifi. De ‘Superior Rooms’ zijn verder uitgerust met bekabeld internet, een laptopkluis en extra ruimte in de kamer. Uniek in dit easyHotel is de omeletterie Eggsetera, waar de gasten terecht kunnen voor een ontbijt tot 11.00 uur op werkdagen en 12.00 uur in het weekend. Hiermee is het hotel de ideale keus voor zowel de toeristische als zakelijke reiziger.

easyHotel Maastricht
Momenteel wordt in Maastricht een voormalig kantoorpand compleet omgetoverd tot easyHotel. Het hotel krijgt 74 comfortabele kamers en ligt in hartje Maastricht op slechts een paar honderd meter loopafstand van het Vrijthof met uitzicht over de Maas.

Lucas Drewes, CEO Xcentric Hotels B.V. vertelt: ‘’We zijn ontzettend trots op deze nieuwe easyHotels op echte toplocaties. Deze hotels zijn een goede aanvulling op het huidige portfolio. Scheveningen is een prachtige plek die volop in ontwikkeling is. Maastricht is naast mijn studentenstad een prachtige en levendige stad die een easyHotel goed kan gebruiken.’’

Naamsverandering Danzep
Master Franchise Holder van easyHotel in de Benelux, DanZep Hotels B.V, verandert haar naam in Xcentric Hotels B.V. Naast het huidige merk easyHotel zullen er in de toekomst ook andere projecten door Xcentric Hotels B.V. worden uitgevoerd. Xcentric Hotels B.V. staat voor de volgende uitgangspunten:

X-perience
Gastheerschap stroomt door onze aderen. Alles wat wij bedenken en doen is gericht op het realiseren van een onvergetelijke ‘guest experience’.

Innovative
Van frisse invalshoeken en nieuwe mogelijkheden gaat ons hart sneller kloppen. Toekomstgericht als we zijn, kiezen wij steevast voor grensverleggende oplossingen. 

X-centric
We hebben onze eigen stijl. We zetten vraagtekens bij het gewone en gaan voor het buitengewone. Dát onderscheidt ons.

Over easyHotel en Xcentric Hotels B.V.
easyHotel is een unieke hotelformule, bedacht door Sir Stelios Haji-Ioannou, oprichter van easyJet. Wereldwijd heeft easyHotel 30 hotels in de grote steden van Europa en het Midden-Oosten. Xcentric Hotels B.V. is master franchise houder van easyHotel in de Benelux en opende ruim zes jaar geleden het eerste easyHotel in Nederland. Er zijn nu inmiddels vestigingen in Amsterdam, Zaandam, Rotterdam, Den Haag en Brussel.

Voor meer informatie zie www.easyhotelbenelux.com en www.xcentric-hotels.com