Koken is nog nooit zo makkelijk geweest met de Greenpan

Pan met keramische anti kleeflaag is duurzaam en handig

Eten bakken zonder dat er restjes aan de pan blijven kleven en daarbij geen overmatig olie gebruik, dat is voor iedereen die kookt een feestje. De Greenpan maakt het mogelijk om krokant te bakken doormiddel van de Thermolon anti kleeflaag. Bij eventuele oververhitting zullen er geen giftige dampen vrijkomen en zal de anti kleeflaag onbeschadigd blijven. Culinair koken met de Greenpan is dus echt HOT.

De Greenpan brengt met de Thermolon antikleeftechnologie een gezond alternatief op de markt en de pan is hittebestendig tegen hoge temperaturen. Dankzij de technologie worden de vocht en de smaak van het eten samengevoegd tot het lekkerste kookresultaat. Duurzaamheid staat in de Greenpan voorop: er zijn gebruikte materialen in de pan verwerkt om verspilling tegen te gaan en er is gebruik gemaakt van “upcycled” roestvast staal voor de handgrepen en 
“upcycled” aluminium voor de pannen zelf.

De Greenpan is in verschillende soorten en maten onder andere verkrijgbaar bij: Fonq.nl en Bol.com vanaf ongeveer € 34,95.

Over TTP Concepts
TTP Concepts is ruim 10 jaar de groothandel voor producten en innovatieve artikelen voor in en rond het huis. TTP Concepts is een innovatief business to business cadeaubedrijf dat klanten helpt boven de competitieve markt uit te stijgen. TTP Concepts levert creatieve ideeën en producten van topmerken. TTP Concepts levert alleen aan de beste retailers van Nederland en België. Voor meer informatie, zie: www.ttpconcepts.nl