Customize je eigen unieke lunchbox met Monbento

Naast plezier ook verantwoord met eten en milieu omgaan

Monbento komt met een product op de markt die onder andere het verzamelen van kliekjes, overgebleven etenswaren, erg makkelijk en ook nog leuk maakt. Je kan namelijk via de website je eigen unieke lunchbox creëren door zelf de kleuren ervan te mixen en te matchen op twee miljoen verschillende manieren. Het customizen van je eigen lunchbox is een goed middel om in deze moderne maatschappij verantwoord om te gaan met eten en milieu.

Hieronder geven we je een aantal voordelen:

·         het kan de productie van disposable verpakkingen, dat slecht is voor het milieu, verminderen; jij hebt namelijk je eigen unieke lunchbox die je iedere dag weer kan meenemen.

·         geen eten onnodig weggooien; je kan het etensrestje de volgende dag in je lunchbox meenemen naar werk.

·         je bespaart kosten door je eigen eten mee te nemen;

·         hierdoor ben je bewuster met eten bezig, omdat je maaltijd van de vorige avond boven een vette hap uit de kantine verkiest.

De Monbento lunchbox heeft een volume van 1L, bevat verschillende compartimenten en is 100% luchtdicht, waardoor je eten smaakvol blijft en niet snel bederft. Daarnaast is de lunchbox BPA-vrij, magnetron- en vaatwasser bestendig.

Je eigen lunchbox creëren? Dat is mogelijk vanaf € 37,00 via deze link: https://goo.gl/wKAvSl
Daarnaast heeft Monbento nog andere verantwoorde producten die zelf te creëren zijn. Voor meer items en informatie, zie www.monbento.com.