DIAGEO


Bulleit Launch

BRIEFING

Geïnspireerd op een 150 jaar oud familierecept is Bulleit Bourbon één van de snelst groeiende Bourbons in de Verenigde Staten. Nederlandse bartenders zijn al tijden op zoek naar een onderscheidende en vooral mooie en betaalbare Bourbon. Het verdiende dan ook een feestelijke lancering toen de Amerikaanse Bulleit Bourbon en Bullit Rye voor het eerst gelanceerd werden in Nederland.

CONCEPT

We hebben een lancering georganiseerd in Rose’s Cantina, die voor deze avond omgetoverd was tot een whiskybar. Na een presentatie over de Bourbons mochten de gasten twee cocktails proeven die speciaal voor de lancering gecreëerd waren door de beste bartender 2013 van Nederland, Ivar de Lange.

RESULT

Een bijzonder evenement met bijzonder publiek voor een bijzondere whisky. Het evenement werd bezocht door journalisten, bloggers en belangrijke bartenders. Bovendien was de lancering een actief onderwerp op Social Media en grote online sites zoals Esquire, ELLE Eten en Whisky magazine. Dankzij de feestelijke lancering met de juiste mensen hebben we Bulleit in één keer goed op de Nederlandse kaart gezet.

Geef een reactie