Wijn Shopping Safari met Pays d’Oc IGP! 

Amsterdam, 18 september 2023 –  Wijnliefhebbers opgelet: heb jij altijd al gedroomd van persoonlijk advies tijdens het wijnshoppen? Met de Pays d’Oc IGP Shopping Safari wordt jouw droom werkelijkheid! Ga mee op tour langs de meest gerenommeerde wijnwinkels in Nederland en ontdek het Zuid-Franse wijnkwaliteitslabel Pays d’Oc IGP. Shop, proef en ontdek tijdens één van de drie safari’s in Amsterdam, Utrecht of het Gooi de verrassende en diverse wijnen van het kwaliteitslabel. Verdiep je wijnkennis op een leuke manier terwijl niemand minder dan wijnexpert Harold Hamersma van De Grote Hamersma al je vragen over de wijnen en druivenrassen uit de Zuid-Franse regio beantwoordt. Wil jij hier bij zijn? Registreer je dan hier en maak kans! 

Unieke wijn en shop- ervaring 

Op 10, 11 en 24 november toeren de winnende shoppers samen met Harold van de Grote Hamersma s ’middags langs drie gerenommeerde wijnwinkels om kennis te maken met de veelzijdige wijnen van Pays d’Oc IGP. Vervoer, een persoonlijke shopper; alles tijdens de Shopping Safari wordt geregeld zodat de winnaars zich volledig kunnen richten op het ontdekken van de wijnen. Met maar liefst 58 toegestane druivenrassen biedt Pays d’Oc IGP een ongekende variatie aan wijn en in zowat elke Nederlandse wijnwinkel is wel een wijn met dit label te koop. Tijdens de safari is er genoeg ruimte om deze diversiteit zelf te ervaren en te proeven. Op basis van deskundig advies en persoonlijke favorieten gaan de wijnshoppers naar huis met een goed gevulde tas met 6 Pays d’Oc IGP wijnen!

Geef je nu op

Wil je deelnemen aan deze unieke Shopping Safari? Registreer je vandaag nog via deze link. Beantwoord enkele korte vragen over Pays d’Oc IGP en geef aan in welke stad jij de Shopping Safari het liefst wilt beleven. Uit de deelnemers met de meeste juiste antwoorden op de quizvragen worden willekeurige winnaars gekozen.

Voor meer informatie kun je kijken op www.proefpaysdoc.nl

Over Pays d’Oc IGP

Pays d’Oc IGP (Indication Géographique Protégée) is een officieel wijnkwaliteitslabel uit Zuid-Frankrijk en vertegenwoordigt zo’n 1.400 bedrijven en 13.000 wijnproducenten. Het Pays d’Oc IGP label beslaat 50% van de wijngaarden in de Languedoc-Roussillon en is volume marktleider in export van Franse wijnen. In Nederland is 27% van de Franse wijnimport afkomstig van Pays d’Oc IGP wijngaarden. Pays d’Oc IGP staat bekend door het toegestane aantal van 58 druivenrassen waar de wijnmakers mee mogen werken. Het DNA van Pays d’Oc IGP staat voor kwaliteit en diversiteit, die het mogelijk maken om een Pays d’Oc IGP wijn te pairen met elke stijl van eten. Tenslotte is Pays d’Oc IGP de marktleider in Frankrijk van de monocépage wijnen, oftewel wijnen met een enkele druivensoort. Voor meer informatie over Pays d’Oc IGP zie www.paysdoc-wines.com.