Recordaantal studenten bij geslaagde 5e editie van Future Hotello

Het netwerkevenement voor studenten & alumni van de Nederlandse Hotel Management Scholen

Voorafgaand aan het HotelloTOP Year Event vond afgelopen woensdag Future Hotello plaats in RAI Amsterdam. Met bijna 300 studenten en 29 partnerbedrijven was deze vijfde editie wederom een groot succes. Tijdens dit evenement voor studenten en pas afgestudeerden van Nederlandse Hotel Management scholen wordt de verbinding gemaakt tussen de opleiding en bedrijven in de gastvrijheidsbranche. Future Hotello is een initiatief van HotelloTOP, het netwerkplatform voor alumni van de Nederlands Hotel Management Scholen, in samenwerking met de studentverenigingen Io Vivat, Xenia, Amphitryon, La Confrérie en Comitas. Door het interactieve programma krijgen de studenten de mogelijkheid om op een informele manier in contact te komen met verschillende vertegenwoordigers vanuit de hospitality industrie.

Interactieve sessies
Net zoals het HotelloTOP Year Event, stond Future Hotello in het teken van het thema ‘To Infinity and Beyond’. Na de opening hebben de deelnemers twee workshops gevolgd, waaronder de Reversed Interviews: een unieke gelegenheid waarbij de rollen waren omgedraaid. De partners van Future Hotello moesten de studenten overtuigen waarom hun bedrijf onderscheidend is.

Tijdens de Personal Mapping workshop, verzorgd door FNV Horeca, stond persoonlijke ontwikkeling centraal. Personal Mapping brengt gedragsstijlen in kaart. Middels hun persoonlijke landkaart leerden de studenten hun sterke punten en valkuilen (her)kennen en hoe om te gaan met die van anderen.

Keynote – Erik van den Bergh (HHL’02)
Keynote spreker Erik van den Bergh is General Manager van INFINITY Hotel & Conference Resort Munchen. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden van A tot Z in het hotel. To Infinity and Beyond betekent voor hem het geven van de beste service en dit op de gasten overbrengen met passie. Hij inspireerde de studenten met zijn verhaal over het bereiken van je doelen en werken in de hospitality industrie.

Talent of the Year Award
Aan het einde van het programma maakte Bram Kreté van de HotelloTOP Adviesraad bekend dat Jorn Heikens van Stenden University of Applied Sciences is verkozen tot Talent of the Year 2018; een aanstormend talent die als Young Professional al erkend wordt als een echte Hotello. Mede door zijn enthousiaste video-pitch over wat hij doet om te groeien in zijn studie en nevenactiviteiten en het volgen van zijn dromen, won Jorn deze award met 37% van de stemmen. “Ontwikkeling, duurzaamheid en social engagement combineren met de organisatie van mijn eigen muziekfestival vind ik het leukste om te doen”, aldus een vereerde Jorn Heikens (HHL’19).