Wij zijn

Over ons

Pitch PR is een communicatie en PR bureau dat snel creatieve oplossingen bedenkt voor jouw vraagstukken. Wij zorgen voor tastbaar resultaat binnen een overzichtelijk tijdspad, oftewel: binnen enkele maanden ben je beter vindbaar op internet, hebben wij jouw product of dienst geïntroduceerd bij de juiste media en weten jouw toekomstige klanten u beter te vinden. Pitch PR spreekt jouw taal, kent jouw doelgroep, helpt je verder. Een eerlijke manier van werken en open communicatie zijn onze belangrijkste kernwaarden. We zijn Pitch Communication & PR

Je begrijpt de kracht van free publicity en zoekt de juiste contacten. Deze zorgen voor verbetering van jouw naamsbekendheid en imago. Je zoekt naar een bureau dat je hierbij kan ondersteunen. je richt zich met jouw product of dienst op de food, horeca en hospitality, leisure en lifestyle. Wij zouden je graag gouden bergen willen beloven, maar doen dat niet, ook niet om een nieuwe samenwerking binnen te halen. Het verschijnen in de media en op internet wordt voor bedrijven steeds belangrijker maar ook moeilijker. De geschreven media staat onder druk en journalisten worden getraind om echt nieuws van commercieel nieuws te onderscheiden. Ook om de beste vindbaarheid op internet te bereiken zullen steeds slimmere technieken moeten worden gebruikt.

Interesse? Bel ons op 020-4683348 of email op info@pitchpr.nl

De kracht van Pitch PR

Pitch PR heeft een uitstekend netwerk, kan partijen met elkaar in contact brengen, is enthousiast, creatief, hands on en zeer flexibel. Pitch PR speelt in op alle kansen richting alle vormen van media. Pitch PR is daarmee een interactief en “no nonsens” communicatie & PR bureau dat een bijdrage levert aan de verbetering van het imago op internet, in de geschreven media en door middel van actiematige campagnes.

Sinds een paar jaar is Pitch PR lid van het nieuwe internationale verbond van gespecialiseerde PR en communicatie bureaus die zich focussen op food en gastronomie: World Gourmet Connection. Het nieuwe samenwerkingsverband wordt inmiddels vertegenwoordigd in 11 landen waaronder Frankrijk, Canada, USA, Duitsland, Spanje en Nieuw-Zeeland. De aangesloten bureaus willen opdrachtgevers, maar ook journalisten sneller en beter met elkaar verbinden als het gaat om internationale campagnes voor gastronomie, food en wijnen.

Daarnaast zijn we lid van de VPRA en sponsoren wij een aantal bedrijven en instanties als:
de Horecava Innovation Award, Hotel Vrijmibo, Variatie in de Keuken, Inch, HotelloTOP en HSMAI.

Robert Verhoeven
robert@pitchpr.nl

Managing director

Harriet Boekholt
harriet@pitchpr.nl

Managing director

Femke Pruis
femke@pitchpr.nl

Senior consultant

Loeki van Pinxteren
loeki@pitchpr.nl

Consultant

Freddi Elias
freddi@pitchpr.nl

Consultant

Merlin van Schaik
merlin@pitchpr.nl

Consultant

Louise Horsten
louise@pitchpr.nl

Consultant in opleiding

Willemijn Trompert
willemijn@pitchpr.nl

Consultant in opleiding

Sascha van der Hoorn
sascha@pitchpr.nl

Designer in opleiding

Elise van Hooren
elise@pitchpr.nl

Designer in opleiding