WAT WIJ DOEN

Een trendsettend bureau in het promoten van food, wijnmerken, FMCG en hospitality labels in de Benelux. Al meer dan vijftien jaar hebben wij een sterke focus op de foody business en creëren wij campagnes die uitblinken in smaak, innovatie, duurzaamheid of een ijzersterke prijs/kwaliteit.

Events

Pitch organiseert naast alle events voor klanten ook elk jaar de Culiperslunch: Hét jaarlijkse persevent voor eet-schrijvend Nederland.

Marketing

Direct naar de kern, ruime ervaring met veel trajecten die we van A tot Z begeleiden. Concrete marketing en communicatie adviezen, tailor made, actiematig.

PR concepts

Wij zijn goed in de media verrassen. Speciale tastings, promotie trailers, persreizen en teasing pers berichten ondersteund met de juiste social media.

Quick Pitch?

Wij bieden onderanderen eenmalige opdrachten; opening van restaurants, foodspots, winebars of hotels. De snelste manier om in korte tijd in de juiste media te verschijnen.

Product sampling

Wij sturen nieuwswaardige en innovatieve producten, flessen, kookboeken en healthy foods naar de meest invloedrijke journalisten, bloggers en influencers.

Pitch en partnerships

Wij werken nauw samen met journalisten, importeurs, retailers, sommeliers, chefs, gespecialiseerde webshops maar ook festivals en events voor professionals.

0
Years of experience
0
Live events
0
Product samplings
0
Blogs, stories & articles
WAT IS PITCHPR

Een trendsettend bureau in het promoten van food, wijnmerken, FMCG en hospitality labels in de Benelux. Al meer dan vijftien jaar hebben wij een sterke focus op de foody business en creëren wij campagnes die uitblinken in smaak, innovatie, duurzaamheid of een ijzersterke prijs/kwaliteit. Wij analyseren, creëren en activeren merken, en voeren dagelijks dialoog met alle media, influencers en bloggers in de wereld van food, wine, spirits & hospitality. Hiermee bereiken wij op een kostefficiënte manier het maximaal aantal consumenten of professionals, voor ieder budget. Wij streamen content, verstevigen merken, bereiken de doelgroep en leveren meetbare communicatie en PR resultaten.

Erkenning van de media:
– Nummer 41 in top 100 Food Influencer List
(Favor Flav Magazine)
– Nummer 12 in top 50 Wine Influencer Hot List
(Winelife Magazine)
– “Most Significant PR Agency in the Netherlands
(Meininger’s Wine & Spirits International)

LOCATIE

Zandstrooierstraat 2
1019 XZ Amsterdam

BEREIKBAAR OP

MA-VRIJ
09:00 – 17:30

CONTACT

+31 20 468 33 48
info@pitchpr.nl

PARTNERSHIP

The food and wine republic

Pitch PR is founder van THE FOOD AND WINE REPUBLIC. Tien in food, wine en hospitality gespecialiseerde PR bureaus lanceren zijn verbonden met een samenwerkingsplatform en een website. Gemakkelijk vindbaar en herkenbaar voor internationale opdrachtgevers die publiciteit en promotie nodig hebben voor merken, regio’s of  herkomstbenamingen. Alle deelnemende bureaus zijn zelfstandige, gespecialiseerde bedrijven die voor honderd procent actief zijn in de wereld van food, wijnen en gastronomie. Hoewel gevestigd in verschillende landen hebben zij dezelfde achtergrond en beschikken zij over dezelfde middelen en technieken om foodies en wijnconsumenten in hun eigen land via relevante media te bereiken. www.foodandwinerepublic.com